själens boning

Marianne Mathisen

Vill du boka behandlingar?

Kontakta: själens boning
Marianne Mathisen
073-679 02 38


Jag är ansluten till;

Ticket Hälsokuponger

Friskvårdskuponger

Friskvårdschecken

Behandlingar

Kinesiologi

Kinesiologi och manuell muskeltestning är en del av alternativmedicinen och naturläkekonsten. Kinesiologi är modern västerländsk fysiologi som på ett unikt sätt kombineras med urgamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans inre och Yttre energisystem.

Massage

Massage har visat sig kunna minska stress och muskelspänningar, sänka blodtryck och puls, minska oro och nedstämdhet. Vidare har massage visat sig kunna öka blod- och lymfcirkulationen, öka näringsupptaget i tarmen, öka koncentration och inlärningsförmåga, ge avslappning och förbättra sömnen.
Massage stärker kroppskännedomen och ökar medvetenheten om dig själv och din hälsa- förutsättningar för att på ett medvetet sätt skapa en hälsosamt liv.

Reiki healing

Reiki är en typ av energibehandling där man lägger händerna på olika ställen på kroppen. Det är en enkel och effektiv metod, där man fyller på kroppen med en harmonisk energi.

Företagskoncept

Höj frisknärvaron i Ditt företag.  Med glädje, insikt och motivation kan jag bidra med livsstilskompetens åt alla på ditt företag. Jag erbjuder specialanpassade företagskurser och individuell rådgivning inom hälsa, kost, motion och stresshantering.  De flesta vet ganska väl vad som behövs för att förbättra hälsan, men ändå kan det vara svårt att komma igång. För att åstadkomma en verklig förändring krävs inte bara kunskap utan framförallt motivation. Motivation att utifrån ett eget beslut ta det första steget mot en sundare livsstil.

Jag hjälper företag att se friskvård som en naturlig integrerad del av verksamheten.

Hälsodeklaration

Innan ditt besök hos själensboning kan det vara bra om du hämtar hem våran hälsodeklaration. Fyll i dokumentet (PDF) i lugn och ro och ta med det vid ditt första besök. |Hälsodeklaration|