själens boning

Marianne Mathisen

Vill du boka behandlingar?

Kontakta: själens boning
Marianne Mathisen
073-679 02 38


Jag är ansluten till;

Ticket Hälsokuponger

Friskvårdskuponger

Friskvårdschecken

Företagskoncept

 

Höj frisknärvaron i Ditt företag.  Med glädje, insikt och motivation kan jag bidra med livsstilskompetens åt alla på ditt företag. Jag erbjuder specialanpassade företagskurser och individuell rådgivning inom hälsa, kost, motion och stresshantering.  De flesta vet ganska väl vad som behövs för att förbättra hälsan, men ändå kan det vara svårt att komma igång. För att åstadkomma en verklig förändring krävs inte bara kunskap utan framförallt motivation. Motivation att utifrån ett eget beslut ta det första steget mot en sundare livsstil.

Jag hjälper företag att se friskvård som en naturlig integrerad del av verksamheten.

Läs mer om Långtidsfrisk i  tidskriften ”Långtidsfrisk” som ges ut av |www.kroppsterapeuterna.se|

 

När företag erbjuder massage till sin personal minskar ofta stress, sjukskrivningar och möjliggör förkortad rehabiliteringstid. Framför allt ger det en bra grund för förebyggande friskvård. Många gånger är det helheten som hjälper till att återställa människan. Massage som erbjuds på arbetstid är ofta ett mycket uppskattat inslag hos personalen som ökar möjligheten för medarbetaren att ta sig tid för behövlig behandling.

Massagen jag erbjuder företag har visat sig öka välbefinnandet och minska besvär i axlar, nacke, armar och rygg. Jag visar även övningar som stärker det som för tillfället är svagt. Vid behov kan även kostrådgivning ges i samband med massagen. De företag som har svårt att erbjuda massage på arbetsplatsen har möjlighet att låta de anställda få massage på min praktik i Herresta Odensala.

Företagsmassage gäller som avdragsgill friskvård om den erbjuds till all personal. Mer information finns hos |skatteverket|.