själens boning

Marianne Mathisen

Vill du boka behandlingar?

Kontakta: själens boning
Marianne Mathisen
073-679 02 38


Jag är ansluten till;

Ticket Hälsokuponger

Friskvårdskuponger

Friskvårdschecken

Kostrådgivning

Enzymer

En cell kan innehålla 1000 enzymer. Enzymer fungerar som katalysatorer och skapar 1000 reaktioner i Din kropp per sekund!
behövs för Din matsmältning; omvandlar mat till energi
behövs för Ditt nerv- och hormonsystem
skyddar oss mot åldrande
hjälper oss bygga muskler, ben och körtlar
hjälper oss lagra näringsämnen i lever och muskler för framtida behov
De är näring för hela Ditt tarmsystem, Centrala Nervsystemet som är viljestyrt och Autonoma Nervsystemet, ej viljestyrt, som innehåller Sympatiska resp Parasympatiska nervsystemet.

PH-balans

För att bibehålla en frisk kropp behöver vi ha rätt pH-värde, pH 7. För att hålla kroppen balanserad behöver vi äta 60-80% basbildande och 20-40% syrabildande mat. Tyvärr äter vi oftast 70-80% syrabildande mat. Men syra-basbalansen påverkas också av stress, avgiftnings-möjligheter, näringsupptaget, matsmältningen, enzymtillgång, luft, miljö, gifter och vad som händer runt omkring oss. ETT SURT pH GER ETT SURT HUMÖR OCH TVÄRTOM! En kropp med surt pH får oftast ett "fight and flight" påslag - ALARM - du ska ut och slåss/springa fort! Ont i nacke, axlarna upp till öronen, spända käkar, sover dåligt.

Levande föda

Immunförsvaret stärks, kroppens egen självläkningsförmåga stimuleras, och du får mer energi av levande föda. Den optimalt näringsrika maten ger kroppen möjlighet att komma i balans. På kort tid upplevs en stor förändring.. Living Food har också bra effekt om man vill bli fri från olika typer av beroenden såsom rökning eller sockerberoende, eller för att på ett effektivt sätt få tillbaka sin naturliga vikt.

Kost

För att slippa bli som en sur gammal sjö där vi finner bakterier, virus, svamp, och sjukdomar frodas kan Du i friskvårdande syfte äta och dricka hälsosamt.