själens boning

Marianne Mathisen

Vill du boka behandlingar?

Kontakta: själens boning
Marianne Mathisen
073-679 02 38


Jag är ansluten till;

Ticket Hälsokuponger

Friskvårdskuponger

Friskvårdschecken

Levande föda

 

Immunförsvaret stärks, kroppens egen självläkningsförmåga stimuleras, och du får mer energi av levande föda. Den optimalt näringsrika maten ger kroppen möjlighet att komma i balans. På kort tid upplevs en stor förändring. Living Food |www.living-food.se| har också bra effekt om man vill bli fri från olika typer av beroenden såsom rökning eller sockerberoende, eller för att på ett effektivt sätt få tillbaka sin naturliga vikt.

Erica Palmcrantz - Azis
Författare till boken "Raw food på svenska", Raw food coach
 


Erica Palmcrantz Aziz, författare till boken ”Raw Food på svenska” lever som hon lär! Raw food är hennes största passion och hon erbjuder inspirerande föreläsningar i ämnet och visar hur du kan tillreda raw food med glädje och lust.
Erica vill sprida kunskapen om hur varje person kan öka sin potential genom att äta den mat som har den mest optimala näringen. Hon ger ett helhetstänk kring raw food, som inte bara är ett sätt att äta utan är en hel livsstil.
I mars 2005 reste Erica för att hälsa på sin kusin, som i Los Angeles trakten, USA. Där stannade hon i åtta veckor och åt 100% raw, närproducerad och ekologisk mat. Betydande förändringar skedde för Erica, båda fysiskt och psykiskt. Hon blev av med en krånglande mage, blodsockersvängningar, trivselkilon och kände en energi som hon inte trodde fanns. Hennes kreativitet, positivitet och harmoni blev enormt mycket större efter dessa veckor på raw food. Och på den vägen har det fortsatt för Erica, som nu är en av de främsta förespråkarna och förebilderna för raw food i Sverige.
Go raw – your way


Palmcrantz Institutet
www.pzi.se